ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το αυθεντικό « Εστιατόριο Fig Tree Bay»

Καλώς ήρθατε στην Κύπρο το νησί των μύθων που απολαμβάνει όλο το χρόνο το φως του ζεστού μεσογειακού ήλιου.

Ένα μέρος με ιστορία 10000 ετών που στο πέρασμα τους πολλοί πολιτισμοί ήρθαν και έφυγαν και πολλοί το ήθελαν δικό τους από τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι την Κλεοπάτρα. Με τέτοια ομορφιά όμως και ποιος δεν θα το ήθελε δικό του όταν διαπίστωνε ότι είναι τόσο όμορφο. Η Αφροδίτη το έκανε πατρίδα της και ταξιδιώτες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα ήρθαν για να την τιμήσουν.

Γύρω στο 1953, ο Ζαννέτος  Ζέφκας, που ήταν ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Παραλίμνι, αποφάσισε να κτίσει άλλη μία ταβέρνα κοντά στη θάλασσα όπου η οικογένεια του κατείχε μεγάλη έκταση γης που αργότερα ονομάστηκε ο φημισμένος σήμερα Κόλπος της Συκιάς . Η τοποθεσία ονομάστηκε έτσι από τις μεγάλες συκιές που ο ο Ζαννέτος  Ζέφκας φύτεψε στην παραλία τον ίδιο χρόνο της άφιξης του.

Από το 1961 μέχρι το 2004 οι δύο γιοί του συνέχισαν την παράδοση με την ίδια αγάπη και φροντίδα που είχε ο πατέρας του για το μέρος.

Το 2004 το παλιό εστιατόριο κατεδαφίστηκε λόγω κυβερνητικών ρυθμίσεων.

Τώρα ένα νέο εστιατόριο πήρε τη θέση του παλιού. Ένα εστιατόριο του Αντώνη Ζέφκα που είναι πλέον Ευρωπαϊκών προδιαγραφών  για να το απολαύσετε με ασφάλεια. Η πρόθεσή μας είναι ότι όποιος επισκέπτεται το ωραίο μας νησί να απολαμβάνει τη  παραδοσιακή Κυπριακή και Ευρωπαϊκή κουζίνα, με καλές υπηρεσίες και εξαιρετική ποιότητα.

Σας καλωσορίζουμε και ελπίζουμε ότι θα μας θυμάστε με χαρά!

Καλώς ήρθατε στην Κύπρο!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ